Give Hundeklub

Hvalpehold

Åben for tilmelding til hvalpehold

1. træningsdag søndag d. 6. januar 2019

Søndag kl. 11.00 - 12.00
Hvalpeholdet henvender sig til ejere og hunde fra 8 uger og frem.
For at være gode hundeejere må vi være klar over forskellene mellem os, og forstå hvordan verden ser ud fra hundes synsvinkel.
Give hundeklub vil hjælpe dig med at forstå hvordan hunde tænker, hvordan vi kan kommunikere med dem med deres hundesprog, også hvordan du kan få hunds respekt og udvikle et lykkeligt og tillidsfuldt forhold.
Hvalpeholdets træning vil bestå af grundlæggende kontakt til ejeren, læring af basale kommandoer og leg, men det vigtigste på hvalpeholdet er at hvalp og ejer får en god oplevelse af hvad det vil sige at træne.´
Alt træning vil køre ud fra positive og bløde metoder, samt udelukkende på positiv motivation.
Instruktør: Mikkel Blauenfeldt
Føl: Cathrine Jessen og Louise Britt Møller Pedersen

Lydighedshold - begynder

Løbende tilmelding

Søndag kl. 11.00 - 12.00
Dette er et hold, hvis du aldrig har gået til træning før eller for unghund fra 6 mdr. og op efter.
Puberteten er en prøvelsens tid for ejere. Give hundeklub vil hjælp og forberede dig på i de kommende udfordringer, og give dig den information, du behøver for at hjælp din hund gennem puberteten og resten af dens liv.
Givehundeklub vil hjælp dig til hvordan du får din hund til at gøre, hvad du ønsker, korrekt belønning og hvorfor timing er så afgørende for succesfuld træning.
Lydighed for begynder træning vil bestå af grund-lydighed så som sit, dæk, stå. Gå på venstre side og på afstand, Indlæring af indkald, tricks og enkle rally øvelser.
Alt træning skal være sjovt for hund og ejer, træningen er baseret udelukkende på positiv motivation.
Instruktør: Mogens Grønning
Føl: Line May Atzen

Lydighedshold på højere plan

Åben for tilmelding

Søndag kl. 12.30 - 13.30
Som på alle hold i klubben arbejder vi meget med kontakt. Vi arbejder med almindelig lydighed, rally-lydighed og tricks-træning. Desuden vil øvelserne blive udvidet og kravene højnet. Og hele tiden med det mål at det skal være sjovt både for hund og fører. Der vil være mulighed for ved sommer- og vinterafslutninger af gennemgå en lydighedsprøve og få tilhørende bevis på sin og hundens præstation.
Instruktør: Rotation mellem flere trænere Tilmeld:

Agility

Åbent for tilmelding

Søndag kl. 10.45 (opstilling af bane) - træning fra 11.00 til 12.00
Agility er en aktivering af din hund, som giver både dig og din hund nogle dejlige timer sammen. Vi siger at man kan se hunden griner og det viser utallige billeder er rigtigt, men oplev det selv. Du vil opleve at få et specielt samspil mellem dig og din hund og vi ser ofte at hundeførere, der har dårlig kontakt til deres hund, får styrket deres lederskab. Hunden har det sjovt og den får dækket noget af sit behov for motion og leg, desuden er det med til at give hunden selvtillid og de ting tilsammen giver en mere rolig og afbalanceret hund. Det er en aktivitet der henvender sig lige så meget til børn som til ældre, alderen har ingen betydning og så er det en aktivitet, der er meget publikumsvenlig, så hele familien kan have nogle gode timer sammen.
Instruktør: Karen Hansen og Mogens Grønning Hjælper: Per Tilmeld:

Passivt medlemskab

Navn:
Adresse:
Telefon:
Hundens navn:
Hundens race:
Hundens alder:
Bemærkning:

Vi tager forbehold for evt. pladsmangel på det ønskede hold, du vil så blive tilbudt at komme på venteliste.

Bækvej 5-7, Farre, 7323 Give